Loading...

Exclusief kitwerk voor de zakelijke markt

Bleijenberg Kitwerken is gespecialiseerd in exclusief kitwerk voor de zakelijke markt. Voor nieuwbouw, renovatie, woningbouw, utiliteitsbouw en horeca. Zo hebben wij bijvoorbeeld het kitwerk in de keukens van KLM Catering, de badkamers van de hotels Krasnapolsky, Kurhaus en de penthouses van hotel Huis ter Duin in Noordwijk gedaan.
 
Voor grote en kleine klussen
Bleijenberg Kitwerken staat al meer dan 25 jaar garant voor vakwerk, service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u als aannemer nu een kitter zoekt voor een groot project of voor de finishing touch in die ene badkamer, bij Bleijenberg Kitwerken bent u aan het juiste adres.

Professionele kitten

Vakwerk, met de juiste kit voor de juiste klus. Want elk materiaal en elk gebruik stelt andere eisen. Daarin herkent u de specialist. De door ons gebruikte kitten worden geleverd door Otto Chemie en Soudal. Deze professionele afdichtingsproducten zijn het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktijkervaring en garanderen een langdurige hechting en flexibiliteit.

5 Jaar garantie en VCA gecertificeerd

Alt


Natuurlijk is Bleijenberg Kitwerken VCA gecertificeerd. Het gebruik van hoogwaardig materiaal, in combinatie met onze vakmanschap en ervaring, maakt dat wij op de hechting en flexibiliteit van het afgeleverde werk een garantie van maar liefst 5 jaar geven.

Bel voor al uw kitwerk:

Alt Alt Alt Alt